OVER ONS

Nederlandse Energie Verbond


Wanneer u van energieleverancier wilt overstappen, zijn er een aantal dingen die u moet weten en regelen. Hoogstwaarschijnlijk komen er een aantal vragen in u op. “Wat kost het overstappen van leverancier?” “Waarom zou ik overstappen van energieleverancier?” “Welke energieleverancier moet ik kiezen?”


Wat voor vragen met betrekking tot energie u ook heeft, onze energieadviseurs en medewerkers van Nederlandse Energie Verbond beantwoorden die graag voor u. En het mooie is dat u op deze wijze niet alleen meer kennis kunt vergaren en informatie in kunt winnen, maar u wordt ook volledig begeleid gedurende uw overstap proces.


Geld besparen

Overstappen van energieleverancier kan vele voordelen met zich mee brengen. Een van de grootste voordelen is dat u veel geld kunt besparen door over te stappen. Gemiddeld kunt u tot 450 euro per jaar op uw energierekening besparen.

Geen verrassingen

Verder stellen wij u van alles op de hoogte. U weet dus vanaf het begin welke tarieven gehanteerd worden en hoeveel u kunt besparen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Exclusieve deals

Er is sprake van een nauwe samenwerking tussen Nederlands Energie Verbond en aangesloten energieleveranciers. Zo zijn wij in staat om u exclusieve aanbieding aan te bieden die u elders wellicht niet kunt verkrijgen.

De voordelen van overstappen


PLAN UW AFSPRAAK IN

Plan zelf uw afspraak in met een van onze energieadviseurs
en wij zorgen ervoor dat u teruggebeld wordt.